http://strelcha.bg/index.php
 
 
ГИМНАЗИЯТА В СТРЕЛЧА ОТБЕЛЯЗА 70 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ
вторник 25 ноември 2014 - 15:08:55

Тържественото отбелязване на 70-та годишнина от създаването на гимназията в Стрелча започна на 19 ноември с провеждането на забавните състезания „Бързи и съобразителни”. В рамките на 3 дни учениците се състезаваха в отделни категории: V-VI клас, VII-VIII клас, а в последната възрастова група на горен курс се включи и отбор на учителите. 

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
В СТРЕЛЧА ЩЕ БЪДЕ ВРЪЧЕНА ПЪРВАТА НАЦИОНАЛНА ЛИТЕРАТУРНА НАГРАДА „БОГДАН ОВЕСЯНИН”
петък 21 ноември 2014 - 12:19:58

Днес /21.11.2014 г./ в 17.30 часа ще бъде връчена Националната литературна награда „Богдан Овесянин” в Младежки център- Стрелча.
Преди това- в 14.00 часа в с. Смилец ще бъде представен документалния филм „Навътре в камъка”, посветен на твореца Иван Динков. Иван Динков бе удостоен посмъртно със званието „Почетен гражданин на Стрелча” през 2011- та година, родом е от с. Смилец.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
П О К А Н А за публично обсъждане на бюджета на Община Стрелча
сряда 19 ноември 2014 - 10:21:02

Кметът на Община Стрелча

На основание чл.84 ал.2 от Закона за публичните финанси и чл. 28 ал.2  от Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетна прогноза за местните дейности за следващите три години за съставяне, приемане,изпълнение и отчитане на бюджета на Община Стрелча кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и цялата общественост на Община Стрелча на 28.11.2014г. от 10ч. в заседателната зала на Община Стрелча
НА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ


[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
ЯКО БОЙЧЕВ Е НОСИТЕЛ НА ПЪРВАТА НАЦИОНАЛНА ЛИТЕРАТУРНА НАГРАДА „БОГДАН ОВЕСЯНИН”
понеделник 24 ноември 2014 - 16:13:42

Националната литературна награда „Богдан Овесянин” бе връчена на тържествена церемония в Младежки център- Стрелча от кмета на общината Иван Евстатиев.
Гости на събитието бяха Боян Ангелов- Председател на Съюза на българските писатели, Белла Цонева- актриса и съпруга на Иван Динков, ген.- лейтенант Стоян Топалов- Председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Почетен гражданин на Стрелча, проф. Златимир Коларов- сценарист на документалния филм „Навътре в камъка”, посветен на Иван Динков, Никола Иванов- литературен критик и председател на сдружението на писателите Пазарджик „Иван Динков”, Владимир Натов- племенник на Богдан Овесянин, Предедателя на ОбС- Стрелча Мариана Няголова, жители и гости на Стрелча.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
ОБЯВА
сряда 19 ноември 2014 - 11:00:07

logo_4ovekol191114.jpg

Във връзка с осъществяването на проект „Социално включване на хора с влошено психично здраве в община Стрелча”, финансиран от Програма за подкрепа на НПО в България по финансовия механизъм на ЕИП 2009 – 2014,
С Д Р У Ж Е Н И Е   „Ч О В Е К О Л Ю Б И Е”
ОБЯВЯВА СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА в Център за социална рехабилитация и интеграция на хора с психични проблеми в община Стрелча

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
В Стрелча бе отбелязан Световния ден за възпоменание на жертвите, загинали при пътно- транспортни произшествия
петък 14 ноември 2014 - 16:45:41


 На тази дата почитаме паметта на хората, загинали по пътищата на страната. Община Стрелча със съдействието на КАТ- Панагюрище организираха Кампания за разпространение на информационни материали – листовки и брошури. Ученици раздаваха материали на шофьори на кръстовища в града. Пътните полицаи спираха автомобилите, а учениците раздаваха листовките на шофьори и пешеходци.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  [1] 2 3 ... 31 32 33
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.