http://strelcha.bg/index.php
 
 
В СТРЕЛЧА ЩЕ БЪДЕ ВРЪЧЕНА ПЪРВАТА НАЦИОНАЛНА ЛИТЕРАТУРНА НАГРАДА „БОГДАН ОВЕСЯНИН”
петък 21 ноември 2014 - 12:19:58

Днес /21.11.2014 г./ в 17.30 часа ще бъде връчена Националната литературна награда „Богдан Овесянин” в Младежки център- Стрелча.
Преди това- в 14.00 часа в с. Смилец ще бъде представен документалния филм „Навътре в камъка”, посветен на твореца Иван Динков. Иван Динков бе удостоен посмъртно със званието „Почетен гражданин на Стрелча” през 2011- та година, родом е от с. Смилец.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
П О К А Н А за публично обсъждане на бюджета на Община Стрелча
сряда 19 ноември 2014 - 10:21:02

Кметът на Община Стрелча

На основание чл.84 ал.2 от Закона за публичните финанси и чл. 28 ал.2  от Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетна прогноза за местните дейности за следващите три години за съставяне, приемане,изпълнение и отчитане на бюджета на Община Стрелча кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и цялата общественост на Община Стрелча на 28.11.2014г. от 10ч. в заседателната зала на Община Стрелча
НА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ


[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Открит урок по повод 1 ноември Деня на Народните Будители
понеделник 03 ноември 2014 - 13:41:39

В СОУ Св.Св”Кирил и Методий” се проведе дебат /открит урок/ по повод 1 ноември Деня на Народните Будители.
В присъствието на учители и представители на общинска администрация, ученици от девети клас дебатираха върху личността и революционните  идеи на Христо Ботев. Откритият урок се проведе под ръководството на директора на гимназията Ганчо Грозев и преподавателят по български език и литература Мариана Няголова.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
ОБЯВА
сряда 19 ноември 2014 - 11:00:07

logo_4ovekol191114.jpg

Във връзка с осъществяването на проект „Социално включване на хора с влошено психично здраве в община Стрелча”, финансиран от Програма за подкрепа на НПО в България по финансовия механизъм на ЕИП 2009 – 2014,
С Д Р У Ж Е Н И Е   „Ч О В Е К О Л Ю Б И Е”
ОБЯВЯВА СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА в Център за социална рехабилитация и интеграция на хора с психични проблеми в община Стрелча

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
В Стрелча бе отбелязан Световния ден за възпоменание на жертвите, загинали при пътно- транспортни произшествия
петък 14 ноември 2014 - 16:45:41


 На тази дата почитаме паметта на хората, загинали по пътищата на страната. Община Стрелча със съдействието на КАТ- Панагюрище организираха Кампания за разпространение на информационни материали – листовки и брошури. Ученици раздаваха материали на шофьори на кръстовища в града. Пътните полицаи спираха автомобилите, а учениците раздаваха листовките на шофьори и пешеходци.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
ЗАПОЧНА РЕСТАВРАЦИЯТА НА ХРАМ-ПАМЕТНИК „СВЕТИ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ” В СТРЕЛЧА
сряда 29 октомври 2014 - 16:28:06

През месец септември се навършиха и 110 години от освещаването на храм-паметник „Свети Архангел Михаил”. Тази дата бе почетена по нетрадиционен начин. Между празниците Димитровден и храмовия празник Свети Архангел Михаил  протойерей Стефан Табаков отслужи водосвет, с който се даде началото на внушителна по размерите си работа по реставрация и консервация на украсата на църквата.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  [1] 2 3 ... 31 32 33
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.