http://strelcha.bg/index.php
 
 
Стрелча отбеляза 137-та годишнина от Освобождението
сряда 04 март 2015 - 17:22:29

Тържественото честване на националния празник в Стрелча започна с поднасяне на цветя на паметниците на героите от национално-освободителното движение.
Молебен за всички загинали за свободата на България беше отслужен в храм-паметник „Свети Архангел Михаил” от протойерей Стефан Табаков. Националният флаг бе издигнат от кмета на Стрелча Иван Евстатиев и знаменосците на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Кметът Иван Евстатиев направи отчет в селата от община Стрелча
четвъртък 26 февруари 2015 - 13:29:29

Заедно с отчета на общинското ръководство, жителите на 4- те села от община Стрелча /с. Дюлево, с. Смилец, с. Свобода и с. Блатница/ имаха възможност да поставят въпросите и проблемите си пред кмета на общината Иван Евстатиев.
„През изминалата година бе ремонтиран покрива на читалището от БКС- Стрелча, след направените ремонти от общината Помпената станция вече работи нормално.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
142 години от обесването на Васил Левски
петък 20 февруари 2015 - 14:16:36

Тържественото отбелязване на паметта на Васил Левски в Стрелча започна с панихида в храм-паметник „Св. Архангел Михаил”.
“За мен е удоволствие да бъда в борческа Стрелча на този паметен ден- 19- ти февруари.  Ден, в който скланяме глави пред паметта и делото на Апостола на Свободата Васил Левски. Тук децата се възпитават в дух на родолюбие.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Лекция „Проблеми на психичното здраве” в Стрелча
четвъртък 26 февруари 2015 - 14:15:05

На 25 февруари 2015 г. от 17.00 ч. в Младежки дом – Стрелча, беше изнесена лекция на тема „Проблеми на психичното здраве” от д-р Емил Марков – психиатър. Събитието се организира от програма „Обучение за психично здраве” към Център за социална подкрепа – Стрелча, по проект „Социално включване на хора с влошено психично здраве в община Стрелча”.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Обучение за психично здраве в Стрелча
вторник 24 февруари 2015 - 14:10:09

На 25 февруари 2015 г. от 17.00 ч. в Младежки дом – Стрелча, ще бъде изнесена лекция на тема „Проблеми на психичното здраве”. Събитието се организира от програма „Обучение за психично здраве” към Център за социална подкрепа – Стрелча, по проект „Социално включване на хора с влошено психично здраве в община Стрелча”.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
С ритуално зарязване на лозята в Блатница бе отбелязан Трифон Зарезан
петък 13 февруари 2015 - 17:49:11

 Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев поздрави с празника лозарите и винарите в  Блатница.
„Стрелча и района са известни с традициите в лозарството и винарството още от дълбока древност. Това е една от причините Трифон Зарезан да се отбелязва всяка година.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  [1] 2 3 ... 35 36 37
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.