http://strelcha.bg/index.php
 


minbannew2.jpg
Покана за публично обсъждане на проекта за бюджет 2016г. на община Стрелча
понеделник 23 ноември 2015 - 08:49:04

     Кметът на Община Стрелча   На основание чл.84 ал.2 от Закона за публичните финанси и чл. 28 ал.2  от Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетна прогноза за местните дейности за следващите три години за съставяне, приемане,изпълнение и отчитане на бюджета на Община Стрелча, кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и цялата общественост на Община Стрелча на 30.11.2015г. от 10ч. в заседателната зала на Община Стрелча   НА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ   на проекта за бюджет за 2016г. на Община Стрелча     виж още
изглед за печат създай pdf с тази новина
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
сряда 18 ноември 2015 - 16:18:49

В изпълнение на поетия ангажимент за прозрачно и открито управление, кметът на община Стрелча г-н Стойно Чачов съобщава, че съгласно договор между община Стрелча и Тексимбанк , като обслужваща банка, за нуждите на местната администрация,  преди зимния сезон, безвъзмездно е предоставен лек автомобил „Ауди“. 

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Изкуствена неравност бе поставена пред НУ „Паисий Хилендарски“ в Стрелча
петък 30 октомври 2015 - 15:39:55

Монтажът бе съгласуван с КАТ Пътна полиция – Панагюрище.  Инициативата е на общинското ръководство и се осъществява съвместно с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. 

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Среща с ученици от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" по повод празника на училището
четвъртък 19 ноември 2015 - 17:13:35


По повод  празника на СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - гр. Стрелча, кметът на града Стойно Чачов  прие в кабинета си ученици от училището.  По време на срещата  децата и градоначалникът  дискутираха  актуалните събития и проблемите  града. Една от основните теми на разговора бе в какво се изразява работата на един кмет.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Полагане на клетва от новия кмет Стойно Чачов и тържествено първо заседание на ОбС-Стрелча
петък 06 ноември 2015 - 11:23:54

Новоизбраният кмет на община Стрелча Стойно Чачов  положи клетва на тържествена сесия на Общинския съвет. Това сториха още  кметове на  четирите села в  общината – Свобода, Блатница, Дюлево и Смилец, както и 13-те общински съветници.  Гост на церемонията бе  областният управител на Пазарджик Трендафил Величков, който подари на новоизбрания кмет Конституция на Република България и 

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Приключиха Празници на психичното здраве в Стрелча
вторник 20 октомври 2015 - 17:08:52

В периода 8-10 октомври 2015 г. в град Стрелча се проведоха Празници на психичното здраве, организирани от Сдружение „Човеколюбие” по повод Световния ден за психично здраве – 10 октомври.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  [1] 2 3 ... 46 47 48
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.