http://strelcha.bg/index.php
 


minbannew2.jpg
Клубът за психично здраве във фотосесия с Help Portrait
понеделник 22 август 2016 - 16:37:42

На 20 август 2016 г. членовете на местния Клуб за психично здраве, посрещнаха представители на Help-Portrait – световно движение на фотографи и доброволци за снимане и подаряване на портрети на хора в неравностойно положение. Група от 8 фризьори, гримьори и фотографи от София проведоха фотосесия в Младежкия дом на града и зарадваха с портрети участниците. Гост на събитието беше секретарят на Община Стрелча – Станислава Станева.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Стрелча ще отбележи за първи път Международния ден на младежта
четвъртък 11 август 2016 - 10:52:34

По повод Международния ден на младежта в Стрелча ще се проведе Ден на младежкото присъствие под надслов: "Стрелча на младите - не бездействай, а съдействай!"[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Празникът на Стрелча
понеделник 01 август 2016 - 17:24:50

Община Стрелча почете празника си вчера. Сред официалните гости на събитието беше и  извънредният и пълномощен посланик на Кувейт в България Н. Пр. Якуб Юсеф Ал Атиики.
„Отстояването на традицията да отбелязваме този ден ни прави по-единни и по-сплотени. Историята на Стрелча започва преди 7 хилядолетия, животът тук никога не е прекъсвал. Стъпили сме върху богато културно наследство. Наш дълг е

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Поздравление от председателя на Общинския съвет
събота 30 юли 2016 - 08:28:24

Уважаеми съграждани,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Празника на град Стрелча.
В дни като този силно осъзнаваме колко много ни свързват не само гордото историческо минало, заветите и посланията на предците ни, но и волята заедно да утвърдим името на Стрелча като  предпочитано място за живот и туризъм.
Желая Ви здраве и лично щастие. Нека имаме сили, смелост и дръзновение, за да продължим да градим съвременния облик на община Стрелча и да създадем условия за по добър живот на жителите й!
Честит празник!

Мария Станкова
Председател на Общински съвет – Стрелчаизглед за печат създай pdf с тази новина
Благотворително представление на спектакъла „Вражалец” утре в подкрепа на Панка Цветанова Николова
четвъртък 28 юли 2016 - 12:12:57

За Панка Николова  от град Стрелча се провежда скъпоструващо,  и  животоспасяващо лечение, което  не се покрива изцяло от НЗОК. За семейството е трудно да се справи с голямата сума. Театралният състав към НЧ „Просвещение 1871” ще се включи в благотворителната кампания, която тече през последната седмица в Стрелча,  с постановката „Вражалец” на 29 юли от 19.30 часа. Минималната цена на билета е 3.00 лева. Събраните средства ще бъдат отчетени и дарени на семейството след края на представлението.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Стрелча на младите. Не бездействай, а съдействай!
събота 13 август 2016 - 12:27:53

Община Стрелча, местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и стрелчанския клуб на Български младежкия червен кръст /БМЧК/организираха ден на младежкотото присъствие – „Стрелча на младите. Не бездействай, а съдействай!”. Така, Стрелча за пъри път отбеляза и Международния ден на младежта - 12 август.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Кметът на посещение в Посолството на Кувейт по покана на Н. Пр. Посланика на Кувейт
понеделник 08 август 2016 - 17:58:36


Възможностите за инвестиции обсъдиха по време на работен обяд кметът на Стрелча Стойно Чачов и извънредният и пълномощен посланик на Кувейт в България Н. Пр. Якуб Юсеф Ал Атиики. Срещата се проведе по лична покана на посланик Ал Атиики в резиденцията му в София. Малко преди това, градоначалникът на Стрелча посети и посолството на държавата Кувейт в столицата.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Поздравление от кмета на Община Стрелча
събота 30 юли 2016 - 08:31:37

stoino8mart.jpg  Уважаеми жители и гости на община Стрелча,

  Най-сърдечно Ви поздравявам по повод празника на града ни  - 30 юли!
  Днешният ден е повод  да отворим сърцата си за всичко позитивно и да  бъдем заедно, както до сега.  Заедно да празнуваме днес,  но и заедно  да споделяме трудности и успехи в бъдеще.
  Нека  все така, с достойнство и мъдрост, да  пазим традициите  и да работим за авторитета на града ни, за превръщането му в желано място  за живот, в приветлив и гостоприемен дом, не само за нас, но и за нашите деца.
  Изразявам  своята признателност и уважение към всички Вас , които с труда си утвърждавате Стрелча като български град с изявени традиции и Ви благодаря   за подкрепата  да отстояваме заедно интересите на общината.
  Пожелавам Ви  здраве, късмет и благополучие.
  Честит празник!

  Стойно Чачов,
  Кмет на Община Стрелча
изглед за печат създай pdf с тази новина
Фотоизложба за 40-та годишнина от откриването на Жаба могила
петък 29 юли 2016 - 13:02:50

С фотоизложба под наслов „40 години назад във времето” бе отбелязана 40 -годишнината от откриването на една от най-големите тракийски могили на Балканите - Жаба могила. На събитието присъстваха кметът на община Стрелча Стойно Чачов, председателят на Общинския съвет Мария Станкова, общински съветници, археолози, служители на Исторически музей – Панагюрище, гости.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
СЪОБЩЕНИЕ
сряда 27 юли 2016 - 17:47:37

На Празника на град Стрелча – 30 юли от 8.30 до 17.30 часа в Художествения отдел на Историческия музей ще бъдат изложени картините на Златю Бояджиев, рисувани в Стрелча и посветени на града.

[ Прочети още...]
изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  [1] 2 3 ... 36 37 38
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.