http://strelcha.bg/index.php
 
Кметът на Стрелча поздрави учениците, учителите и родителите на децата послучай първия учебен ден
петък 15 септември 2017 - 16:57:08

Кметът на община Стрелча Стойно Чачов присъства на тържественото откриване на новата учебна година. В поздравителното си слово послучай първия учебен ден той каза:

"Уважаеми учители и ученици,
скъпи родители,

Приемете моите искрени поздрави по повод настъпването на новата учебна година и първия учебен ден - 15-ти септември.
Позволете ми първо да поздравя първокласниците, защото без всякакво съмнение за тях и техните близки празникът е най-голям. Мили деца, знайте, че вечно свободни ще се чувствате, само след като се научите да четете. Книгата е може би най-сложното и великото чудо от всички чудеса, създадени от човечеството по пътя му към щастието.

Без книги е трудно. Те са приказно място, не се страхувайте да пътувате там. Бъдете любопитни. Четете!
Мили ученици, трупайте знания с неувяхващ ентусиазъм, но и бъдете винаги здрави, щастливи и усмихнати. В годините, прекарани в училище срещнете най-добрите си приятели и нека те останат завинаги до вас.
Скъпи учители, позволете ми да изразя своето най-дълбоко уважение към Вас и респект към труда Ви. Пожелавам Ви здраве и много успехи през новата учебна година.
Уважаеми родители, обичайте и винаги подкрепяйте децата си. Те са нашето огледало, но и нашето утре, те са бъдещето на България.

На добър час!"

Преглед на снимка в оригинални размериПреглед на снимка в оригинални размериПреглед на снимка в оригинални размериПреглед на снимка в оригинални размериПреглед на снимка в оригинални размери
 Преглед на снимка в оригинални размери Преглед на снимка в оригинални размери Преглед на снимка в оригинални размери Преглед на снимка в оригинални размери Преглед на снимка в оригинални размери


изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.