http://strelcha.bg/index.php
 
Община Стрелча е удостоена с наградата на Министерството на туризма в категорията „Духът на България“ – Празник на розата
сряда 13 декември 2017 - 16:33:40

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министърът на туризма Николина Ангелкова, депутати и кметове поздравиха кмета Стойно Чачов за престижния приз, който спечели община Стрелча.


nagrada1217_1.jpgОбщина Стрелча е тазгодишният победител в категорията „Духът на България“ – Празник на розата в наградите в туризма, организирани от Министерство на туризма. Наградите бяха връчени снощи в Централния военен клуб в София, а на церемонията присъства и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Градът грабна и третият приз в категорията „Община на 2017 г. за балнео и спа туризъм”. Целта на инициативата е да бъдат откроени и поощрени участниците в туристическия сектор, които полагат усилия за неговото развитие. Тази година кандидатите се бориха в общо 16 категории, а номинираните преминаха през прецизен подбор. Наградата на Стрелча бе връчена на кмета на общината Стойно Чачов от зам.-министъра в Министерството на регионалното развитие и благоустройство – Валентин Йовев. Поздравления отправиха и министърът на туризма Николина Ангелкова, кметове. В словото си, кметътът Стойно Чачов благодари на стрелчани за упоритостта в отстояване на духа и традициите на розопроизводството, както и на всички, които работят за утвърждаването на общината като разпознаваема туристическа дестинация, и които подкрепиха и дадоха своя глас за Стрелча.

nagrada1217_2.jpg
nagrada1217_3.jpg
nagrada1217_4.jpgизглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.