http://strelcha.bg/index.php
 
С факелно шествие и тържествена програма в Стрелча бе отбелязан Деня на народните будители
сряда 31 октомври 2018 - 22:24:22

 Събитието беше организирано от Общината и всички просветни институции в Стрелча - НУ "Паисий Хилендарски", СУ "Св. св. Кирил и Методий", НЧ "Просвещение-1871" и Исторически музей.

Тържествено и вълнуващо бе факелното шествие, което премина край паметниците на Панайот Волов, светите братя Кирил и Методий, Христо Ботев, а пред паметника на Васил Левски учениците от двете училища в общината изнесоха програма, в основата на която бяха клуб "Родолюбец" и творческа група "Певци" по проект "Обединени от знанието" с бенефициент НУ "Паисий Хилендарски" и партньори СУ "Св. св. Кирил и Методий и община Стрелча.

buditeli18_1.jpg
Кметът Стойно Чачов изказа "специални благодарности за прекрасната програма на учителите и будители с днешна дата - Светлана Татарова, Пепа Видинова и Стефка Стефанова, на директорите на учебните заведения Иванка Петришка и Ганчо Грозев, на директора на Исторически музей Андон Божков и уредника Надя Романкова за изложбата в Килийното училище, на всички ученици-участници и на гражданите, които избраха Деня на будителите пред Хелуин".
 
buditeli18_2.jpgbuditeli18_3.jpg
 
 
 
 


изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.