http://strelcha.bg/index.php
 
Съобщение за водоподаването в гр. Стрелча
вторник 04 юни 2019 - 09:20:01

"В и К - С" ЕООД уведомява гражданите и гостите на град Стрелча, че вледствие на зачестилите поройни дъждове водохващането над водосборния район на р. Меде дере за гр. Стрелча е залято от високата вода в реката и водоподаването към пречиствателната станция на града в последните дни е нередовно, а към момента и преустановено. Резервоарите за питейна вода са почти празни и по високите места в кварталите чешмите вече са сухи. Нивото на реаката в района на водохващането към настоящия момент не позволява възстановяването на водоподаването към пречиствателната станция. 
 
"В и К - С" ЕООД ще предприеме незабавно всички мерки за нормално водоподаване веднага след спадането на нивото на реката.

"В и К - С" ЕООД уведомява гражданите и гостите на град Стрелча, че вледствие на зачестилите поройни дъждове над водосборния район на р. Меде дере, водохващането за гр. Стрелча е залято от високата вода в реката и водоподаването към 
пречиствателната станция на града в последните дни е нередовно, а към момента и преустановено. Резервоарите за питейна вода са почти празни и по високите места в кварталите 
чешмите вече са сухи. Нивото на реаката в района на водохващането към настоящия момент не позволява възстановяването на водоподаването към пречиствателната станция. 
 
"В и К - С" ЕООД ще предприеме незабавно всички мерки за нормално водоподаване веднага след спадането на нивото на реката.


изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.