http://strelcha.bg/index.php
 
СТОЙНО ЧАЧОВ ПОЛОЖИ КЛЕТВА ЗА ВТОРИ ПЪТ КАТО КМЕТ НА ОБЩИНА СТРЕЛЧА
вторник 12 ноември 2019 - 17:45:57


На 12 ноември 2019 г. от 14.00 ч. в Ритуалната зала на Общинска администрация се състоя официалната церемония по полагане на клетва на новоизбраните общински съветници и кмет на община Стрелча в присъствието на областния управител на област Пазарджик г-н Стефан Мирев, председателят на ПП АБВ г-н Румен Петков, председателят и членовете на ОИК – Стрелча и много граждани.


Стрелча
Тържествената клетвена церемония бе открита от ВрИД Кмета г-жа Неделка Фингарова, а областният управител обяви заповедта и дневния ред на първото заседание на новоизбрания Общински съвет.
 
След полагане на клетвата и подписване на клетвените листове г-н Стефан Мирев поздрави кмета и общинските съветници и пожела на жителите на община Стрелча стабилното развитие да продължи и през следващия мандат.
В първото си приветствие като кмет втори мандат г-н Стойно Чачов благодари на съгражданите си за оказаното доверие, пожела успешен мандат на общинските съветници  и призова за повече единение между гражданите.
 
Кметът получи общинските символи на местната изпълнителна власт – кметската огърлица и ключа на Стрелча от г-жа Фингарова.
 
Новоизбраният общински съвет стартира процедурата по избор на председател. След проведено тайно гласуване с 8 на 3 гласа за председател на Общинския съвет за мандат 2019-2023 г. бе избрана г-жа Иванка Илиева.
 
str191112b.jpg
 
str191112a.jpg
 
stoyno_cha191112b.jpg


изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.