· ОУП
Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев поздрави възрастните хора по повод Международния ден
вторник 01 октомври 2013 - 14:43:21

„ Приемете моите най- искрени поздрави и благопожелания по повод 1-ви октомври – Международния ден на възрастните хора! Позволете ми да изразя своето уважение и преклонение пред мъдростта и опита на възрастта Ви! С притежаваните от Вас достойнства на човешката личност, натрупани в богатия Ви житейски опит, Вие сте пример за трудолюбие, честност, отговорност и прецизност за младите поколения. От името на общинското ръководство

iv_ev.jpgаз Ви благодаря за всичко сторено през годините на активния Ви и съзидателен живот! Благодарни сме и за добрите идеи и мъдрите съвети, с които от позицията на времето винаги сте ни полезни.

На всички желая много здраве, кураж и бодър дух!”, се казва в поздравителния адрес по повод празника.

В началото на месец май Кметът на  община Стрелча Иван Евстатиев сключи договор с МТСП фонд "Социална закрила" за  удължаване срока за реализиране на дейностите по обществената трапезария за 40 бенефициенти за периода 07.05.2013 г. до 31.12.2013 г. Храненето се организира в сградата на Домашен социален патронаж. От тази услуга  се възползват лица и семейства на месечно подпомагане по чл.9, такива с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях, самотно живеещи хора и семейства ,получаващи минимални пенсии , скитащи и бездомни лица.Осигурява се топла храна за обяд - супа, основно ястие и хляб.

Целта е да се подобри качеството на живот на лицата и семействата в неравностойно положение.Сумата по договора е в размер на общо 14696,00 лв. От тях 13360,00 лв. са за храна на 40 бенефициенти за 167 дни по 2,00 лв. за един ден и 1336,00 лв. са за други разходи /транспортни и режийни /.
изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.