· ОУП
Кметът Иван Евстатиев постави важни въпроси пред премиера Пламен Орешарски
четвъртък 03 октомври 2013 - 16:50:45

Рехабилитация и основен ремонт на пътя Блатница- Стрелча и включването  му  в списъка с обектите за финансиране през 2014- та година бе един от проблемите, върху които акцентира  кметът на община Стрелча Иван Евстатиев  по време на срещата с министър- председателя Пламен Орешарски. Той  обясни на премиера, че вече е готов  идейният и работен проект за рехабилитацията  на пътния участък, изготвен е от Агенция  „Пътна инфраструктура”.


Иван Евстатиев, Пламен Орешарски, Други важни въпроси, поставен пред министър председателя от кмета Иван Евстатиев бяха драстичното увеличение на такса битови отпадъци от 1-ви януари 2014-та година, както и предоставените за стопансисване минерални води на общините.

Срещата бе в областна администрация. На нея присъстваха областния управител, кметовете на общини, евродепутатът Илиана Йотова, народните представители от "Коалиция за България" и ДПС Йордан Младенов и Сергей Кичиков и министърът на транспорта Даниел Папазов.изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.