http://strelcha.bg/index.php
 
Обява за подбор на регистратори за „Преброяване 2021 г.”
петък 12 юни 2020 - 15:27:36

Преброяване
Във връзка с предстоящото преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 година Община Стрелча
Обявява подбор на регистратори
От 15 до 26 юни 2020 г. стартира набирането на регистратори за преброяването на населението и жилищния фонд в община Стрелча.Заявления (по образец), придружени с автобиография (по образец), копие от диплома за завършено образование, документ, удостоверяващ IBAN и снимка - цветна, на фотохартия (от студио) с размери 3.0 х 3.8 см, ще се приемат в административната сграда на Община Стрелча, с адрес: гр. Стрелча, пл. „Дружба” № 2, ет. 1 (деловодство).
 
Задължителните изисквания за кандидатите за регистратори са:
 
•    да са навършили 18 години, да имат поне средно образование,
•    да не са осъждани или за тях да не текат съдебни действия.
 
Полезно за работата им, но не задължително условие, ще бъде да имат опит в сферата на образованието (учители и възпитатели), администрацията (областни и общински служители или други държави служители), финансите, счетоводството, социалното подпомагане, социалните дейности, здравеопазването и други.
Не се допуска кандидатите да са данъчни и финансови инспектори, полицаи, съдебни изпълнители, военнослужещи.
 
Регистраторите ще имат възможност да използват Информационна система „Преброяване 2021“ и да въвеждат събираната информация от преносими и стационарни устройства, но трябва да разполагат със собствени (таблети, смарт телефони, лаптопи, настолни компютри) и да имат опит в работата и използването им.
 
Всички регистратори ще преминат през обучение, на което ще бъдат разяснени правата и задълженията им, както и начинът на работа с мобилното и стационарно приложение. След успешно завършено обучение, те ще получат необходимите материали за предстоящата работа.
 
Общинската преброителна комисия за община Стрелча информира кандидатите за регистратори, че от тях се очаква да извършат голяма по обем и отговорна работа в определения от закона срок. Заплащането на техния труд ще бъде директно обвързано с качеството на събраната информация за сградите и жилищата в обходния им участък.
 

Заявление – образец  изтегли от тук       Автобиография (образец)изтегли от тук
             


изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.