· ОУП
Община Стрелча стартира изпълнението на проект „Ремонт на градска минерална баня гр.Стрелча и изграждане на мултифункционален балнеоложки комплекс“
сряда 17 юни 2020 - 14:21:57

Община Стрелча стартира изпълнението на  още един от възловите обекти „Ремонт на градска минерална баня гр.Стрелча и изграждане на мултифункционален балнеоложки комплекс“ . Стойността на проекта е 860000.00 лв. Средствата са осигурени с постановление № 315 от 19.12.2018г.  на Министерски съвет.

Дейностите заложени в проекта ще включват: изграждане на изцяло нови басейни за „ мъже „ и „ жени“; изграждане на нови седалки за сядане и нови корита за къпане в къпалните;  монтаж на нови водоустойчиви и удароустойчиви преградни стени на душовете; изграждане на ново помпено помещение;  изграждане на  изцяло нови три помещения с вани; подмяна на преградите в съблекалните с нови и поставяне на кушетки и  шкафове за дрехи; Подмяна на съществуващата стара дограма; топлинно изолиране на външни стени; топлинно изолиране на покрив и цялостна подмяна на канализационните тръби в двата басейна и къпалните, изграждане на вентилация в помещенията – съблекалня и къпални.
 
proj_banq1.jpgproj_banq2.jpgproj_banq3.jpg
 



изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.