· ОУП
Новоизбраният кмет на Община Стрелча инж. Георги Павлов положи клетва като кмет
вторник 29 септември 2020 - 22:22:34

 На първото заседание на Общински съвет – Стрелча след частичния местен избор  - 29.09.2020 г.  новоизбраният кмет инж. Георги Павлов положи тържествена клетва за встъпване в длъжността кмет на община Стрелча.str_kletva2020b.jpg
 
В присъствието на областния управител г-н Стефан Мирев,  10 от 11-те общински съветници и много граждани, председателят на Общински съвет – Стрелча г-жа Иванка Илиева откри тържественото заседание по полагане на клетва.

Председателят на Общинската избирателна комисия – г-жа Нонка Спасова обяви решението на ОИК – Стрелча за избор на кмет на избирателите от община Стрелча от 00:56 ч. на 28.09.2020 г. след получени 1342 действителни гласа и връчи удостоверението за кмет на инж. Павлов.

В обръщението си към жителите на община Стрелча и новия кмет, областният управител г-н Стефан Мирев изрази подкрепата си за бъдещото развитие и  инфраструктурни проекти на община Стрелча, след което връчи символите на властта – огърлица и символичния ключ на Стрелча на инж. Павлов.

Поздравления от името на Общински съвет – Стрелча, Общинска администрация и Общинската организация на БСП бяха поднесени от г-жа Иванка Илиева, г-жа Станислава Станева и г-жа Донка Младенова.

Новоизбраният кмет благодари на всички избиратели от община Стрелча за проявената гражданска позиция и заяви намерението си да работи за просперитета на всички граждани на община Стрелча.
 str_kletva2020c.jpg
str_kletva2020a.jpg
 
str_kletva2020.jpgизглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.