· ОУП
Инж. Георги Павлов: Убеден съм, че с воля и решимост, единни в стремежа за развитие след няколко години ще се гордеем с новия облик на община Стрелча. Честит ден на българската община!
понеделник 12 октомври 2020 - 08:34:47

georgi_pavlov450.jpgУважаеми общински съветници,
Уважаеми общински служители и кметски наместници,
Скъпи съграждани,
 
Сърдечно Ви поздравявам с Деня на българската община.
 
12 октомври е денят, в който осъзнаваме ролята на местното самоуправление в живота на съвременното демократично общество. Макар и не празник в общоприетия смисъл на думата, 12 октомври е ден на признание към всички кметове на общината, общински съветници и общински служители – бивши и настоящи, почетни граждани и общественици, които са съпричастни за изграждането на достойния облик на община Стрелча.

Будният дух на стрелчани, стопанската инициатива и любовта към родното място са в основата на признанието, което Стрелча получава в административно-териториалното деление на държавата и достойното място сред 265-те общини в Република България.
 
Уважаеми съграждани и скъпи колеги,
Нека в този ден не само да отчетем  традицията за честване на местната власт, но и да заявим желанието си да надградим постигнатото в годините и да превърнем община Стрелча в красиво и предпочитано място за живеене.
 
Убеден съм, че с воля и решимост, единни в стремежа за развитие след няколко години ще се гордеем с новия облик на община Стрелча.
 
Честит ден на българската община!

ИНЖ. ГЕОРГИ ПАВЛОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА СТРЕЛЧАизглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.