· ОУП
Певчески групи от Стрелча на едноседмична почивка на Камчия
вторник 19 ноември 2013 - 13:05:56

Изпълнители от певческа група „Ехото на младостта” при НЧ „Просвещение- 1871” с художествен ръководител Галя Крамарска и фолклорна група „Родолюбие” при читалището и Пенсионерския клуб с ръководител Елена Милева ще отпочиват в санаторно- оздравителния комплекс „Камчия“.


Едноседмичната почивка се осъществява след участието на изпълнителите на  14- ти Фестивал на патриотичната песен „Сребърни чучулиги” и 11- ти Фестивал на фронтовата песен „Альоша” в София. Там изпълненията на съставите са оценени от Станка Шопова управител на компанията Агенция “Русия днес“, собственик на санаторно- оздравителният комплекс „Камчия“.
След проведени разговори на Кмета на община Стрелча Иван Евстатиев със Станка Шопова стана възможно пътуването в дните от 21- ви до 27- ми ноември 2013 година.
В тази връзка изпълнителите от певческа група „Ехото на младостта” изпратиха благодарствено писмо до Кмета на община Стрелча Иван Евстатиев- „Пожелаваме Ви отлично здраве, младежко дръзновение, лични и професионални успехи. Дерзайте за процъфтяването на родната ни Стрелча!” се казва в писмото.изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.