· ОУП
ПОРЕДЕН ГОЛЯМ УСПЕХ НА КМЕТА НА ОБЩИНА СТРЕЛЧА
вторник 24 май 2022 - 17:59:45

с. Блатница
В навечерието на най-българския празник – 24 май, дойде радващата новина за поредния голям успех на Община Стрелча и лично за кмета инж. Георги Павлов. Общината спечели  4 375 623.25 лв. с ДДС за   финансиране на два мащабни проекта - реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа в селата Блатница и  Смилец.

Безвъзмездните финансови средства са осигурени от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда към Министерството на околната среда и водите и включват 1 501 472,00 лв. за с. Блатница  и 2 874 151, 25 лв. за с. Смилец.
Реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа в населените места е основен приоритет от управленската програма на инж. Георги Павлов, а спечелените над 4 милиона и 300 хиляди лева за изграждане на инфраструктура само година и половина от встъпването му като кмет, е доказателство за доверието на институциите към него и Община Стрелча.
Реализацията на проектите ще  снижи до минимум загубите при експлоатация на водоснабдителните системи в селата Блатница и Смилец и ще повиши качеството на живот на жителите и гостите на кметствата.с. Блатница
изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.