· ОУП
Пресконференция по проект „Независим и достоен живот“
сряда 15 юни 2022 - 16:00:57

Независим живот - проект
На 14 юни 2022 г. от 16.00 ч. в присъствието на кмета на община Стрелча инж. Георги Павлов, общински служители и граждани, екипът на проект „Независим и достоен живот“ проведе  пресконференция, представяща изпълнението на дейностите по проекта и социалната политика на общината.

Кметът на общината приветства присъстващите като подчерта, че социалните мерки и грижата за най-уязвимите групи от населението на общината са приоритет в управлението, а резултатите от предлаганите социални услуги и проекти към този момент ясно показват, че посоката, в която се работи е правилна.
 
В хода на информационното събитие ръководителят на проекта г-жа Людмила Иванова запозна всички с целите и резултатите от изпълнението на дейностите по проект „Независим и достоен живот“, а екипът, в който влизат още г-жа Ваня Векилова и г-жа Кристина Коева-Самоходова,  представи презентация за осъществяваните 10 социални проекта и услуги на територията на общината, които обхващат над 300 потребители и осигуряват трудова заетост на над 60 души.
 
В позитивна  атмосфера по непринуден начин  се завърза дискусия за ефективната социална политика на общината, нейното представяне пред обществеността и бъдещото надграждане на постигнатите резултати.
 
Независим живот - проект
 
nezz5.jpg
 
Независим живот
 
Независим живот - проектизглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.