· ОУП
За шести пореден път община Стрелча участва в международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо 2014”
понеделник 17 февруари 2014 - 17:16:06

Тридесет и първото изложение се проведе в Експо център – София. Община Стрелча бе представена на щанда на България, организиран от  Министерството на икономиката и енергетиката.

folkl_grupa_rojdestvo.jpgСъвместно с Туристическо сдружение „Стрелча” с председател Иван Радев и чрез Туристическия център, общината представи и разпространи рекламните си материали и затвърди престижа си на курортен център с богат ресурс от минерална вода, забележително културно-историческо наследство и уникални природни дадености.
На изложението присъства Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев. Кметът Иван Евстатиев взе участие в годишната среща на Министерството на икономиката и енергетиката с представители на местната власт.
Интересът към щанда на Стрелча и регион Същинска Средна гора бе  голям. Представени бяха нови рекламни материали и специално изработен филм, представящ забележителностите и туристическата база на Стрелча.
Участието на Стрелча в анимационната програма на изложението тази година представи автентични стрелчански раздумки и хумористични песни, изпълнени от фолклорна група „Рождество” при НЧ „Просвещение – 1871”.изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.