+ A | - a | A
· ОУП
ОБЩИНА СТРЕЛЧА И ЕКОПАК СТАРТИРАТ „ГРАДСКА РЕЦИКЛИАДА - ЕКОКИНО“
понеделник 12 февруари 2024 - 11:40:24

еммбела на еко пак с герба на община Стрелча
Община Стрелча  и ЕКОПАК България започват съвместна кампания „Градска рециклиада - Екокино“ с мисията да спасят стотици тонове отпадъци от природата и да осигурят екокино за общината. Това е второто издание на най-мащабната и първа по рода си подобна инициатива, която ще се проведе в 9 общини в България от февруари до юли 2024 г. под мотото: „Рециклирай пластмасовите бутилки и метални кенове – Спечели Екокино!“

Целта, която си поставяме е да увеличим с поне 70% събираемостта на пластмасови бутилки и алуминиеви кенове на територията на общината за периода от февруари до юли 2024 г. спрямо същия период на миналата година.
При успешен резултат от кампанията и постигане на целта й ЕКОПАК ще осигури безплатна прожекция на кино на открито, от която могат да се възползват всички граждани на Общината.
От февруари до юли 2024 г. Община Стрелча и ЕКОПАК ще организират редица инициативи, с които да ангажират граждани, училища и детска градина да се включат в кампанията. 
Искрено вярваме, че с помощта на всички нас – институции, граждани и бизнес, ще постигнем и надминем целите на кампанията. Следете страницата на общината за актуалните събития по тази кампания или вижте тук за повече информация - https://www.ecopack.bg/GR
 
За допълнителна информация щракнете ТУК   (docx)изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.