+ A | - a | A
· ОУП
5 златни, 5 сребърни и 10 бронзови медала спечелиха състезателите на Спортен клуб „Таекуон- До” –гр. Стрелча
петък 14 март 2014 - 14:12:13

Отличията са спечелени на държавното индивидуално първенство по Таекуон-До ITF в столичната зала „Триадица“. Надпреварата е и квалификация за националния отбор. С тези отличия състезателите са заели второ комплексно място за деца. 

Отличията дават право на Мирела Петрова /15г./, Ивет Иванова /9г./ и Цвета Благова /17г./ да се състезават на европейското първенство, което ще се проведе между 6-и и 14-и април в Минск (Беларус).
Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев поздрави лично състезателите от СК „Таекуон- До” – гр. Стрелча. Те бяха придружени от кметския наместник на с. Дюлево Стефка Бончева. 30 деца на възраст между 6 и 18 години се подготвят в СК „Таекуон- До” под ръководството на треньора Здравко Еров, който притежава черен колан, втори дан. Тренировките се провеждат във физкултурния салон на СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”.
„Вашите отличия са признание за положения труд, за тренировките. Общинското ръководство ще ви съдейства, за да продължите развитието си. Уверявам ви, че развитието на спорта в общината е един от приоритетите ни. Вече мога да ви зарадвам- по Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите" със 75 хил. лв. ще бъде обновен и модернизиран физкултурния салон в НУ "П. Хилендарски. Там ще изградим и татами 10 квадратни метра, за да тренирате при отлични условия. Във физкултурния салон ще се обособят места и за тренировки по бокс и други спортове”, съобщи кметът  на община Стрелча Иван Евстатиев.
В държавното индивидуално първенство по Таекуон-До ITF са взели участие над 400 състезатели от 22 клуба от цялата страна.изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.