Новина: Медицински център „ЕЛСЕМ” в град Стрелча разширява дейността си
(Категория: Актуално)
Публикувано от strelcha_adm
вторник 23 юли 2013 - 19:04:08


В стремежа да предостави качествени медицински услуги на населението от община Стрелча, управленският екип на Mедицинския център привлича двама висококвалифицирани специалисти. Така от месец юли 2013 година в центъра функционират два нови кабинета - вътрешни болести и кардиология.Специалистът по вътрешни болести е д-р Весела Костуркова. В момента тя специализира и кардиология. Дейностите, които ще извършва са първични и вторични прегледи, консултации, ехография на коремните органи, ЕКГ.

Д-р Мая Стоилова е специалист-кардиолог. Работи в екипа на д-р Чирков. В Медицинския център в град Стрелча д-р Стоилова ще извършва първични и вторични кардиологични прегледи, консултации, ЕКГ с разчитане, ехокардиографии.

Лекарите работят с направления от личния лекар, но ще приемат и пациенти на свободен прием. Прегледите ще се извършват, както следва: д-р Кoстуркова - всяка сряда от месеца от 9.00 до 13.00 часа, а д-р Стоилова – 27 юли, събота,от 11.00 до 16.00 часа.

Пациенти се приемат след предварително записан час на телефон 0894 59 01 88.

Управителят на МЦ „ЕЛСЕМ” доц. Евгени Аструков очаква да се засили още повече интересът към дейността на медицинския център не само от месни жители от региона, а и от туристи и почиващи.

Екип на МЦ "ЕЛСЕМ"

За контакт:

GSM 0894 59 01 88
Новина от Община Стрелча
( http://strelcha.bg/news.php?extend.170 )