Новина: Иванка Илиева, председател на ОбС- Стрелча: Да развиваме общината като желано място за инвестиции и живот
(Категория: Актуално)
Публикувано от admin
понеделник 12 октомври 2020 - 08:32:45



УВАЖАЕМИ Г-Н КМЕТ,
ivanka_ilieva.jpg
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
УВАЖАЕМИ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ,
СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,
 
Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай Деня на българската община – 12 октомври.
Преди 138 години на този ден  е публикуван първият „ Закон за общините и градското управление“, с който се регламентира дейността на общините.
 
Органите на местна власт – Общински съвет и Общинска администрация са тези които най-добре познават проблемите на гражданите, работят в тяхна полза и дават живот на местното самоуправление.



Кметовете и общинските съветници се избират пряко от хората и това ни задължава с особена сила да отстояваме интересите на съгражданите си. Гражданското общество е нашият коректив и нашата отговорност.
 
Днес се обръщам с благодарност към всички настоящи и бивши общински съветници, към кметовете на община Стрелча, към почетните граждани, към всички, които допринесоха за авторитета на община Стрелча.
 
Скъпи съграждани,
Община Стрелча има дълбоки традиции в местното самоуправление и дългата поредица на портрети на достойните кметове на общината, изложени в Кметска зала ни изпълва с гордост.
 
Нека заедно  самоотвержено и упорито работим за община Стрелча, да бъдем последователни и обединени в идеите си, за да развиваме общината като желано място за инвестиции и живот!
 
Пожелавам Ви много здраве, много сили, смелост и вдъхновение!
 
Честит ден на българската община!

ИВАНКА ИЛИЕВА
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - СТРЕЛЧА






Новина от Община Стрелча
( http://strelcha.bg/news.php?extend.2737 )