Новина: ДОМАШНИЯТ СОЦИАЛЕН ПАТРОНАЖ В СТРЕЛЧА ВЕЧЕ С РЕМОНТИРАНА СГРАДА
(Категория: Актуално)
Публикувано от admin
сряда 15 юни 2022 - 14:39:51


soc_patronaj1.jpg
Подмяна на дограмата на сградата, ВиК и електрическата инсталация, ремонт на помещенията и кухненския блок са част от реализираните строителни дейностипо проекта „Ремонт на сградата на Домашен социален патронаж, гр. Стрелча“ на стойност 49 930.55 лв. с ДДС, от които 44 937.49 лв. финансиране от Фонд „Социална закрила“ и 4993.06 лв. съфинансиране от Община Стрелча.
Служителите на Домашния социален патронаж ще извършват вече служебните си задължения в приветливи и ремонтирани помещения.
Кметът на общината инж. Георги Павлов коментира, че е силно удовлетворен от изпълнението на този проект, защото Домашния социален патронаж е едно от звената, които осъществяват активната социална политика на управлението му и 210-те жители на общината, които са потребители на обществената трапезария заслужават да получат качествена храна, приготвена в съвременни и хигиенични условия.
„Предоставяме 10 социални услуги с около 300 потребители и около 60 души зает персонал и считам, че посоката, в която вървим  за защита на уязвимите групи от населението на общината, е правилна и вярна. Ще продължим да търсим нови начини и форми за увеличаване на предлаганите социални услуги, за да се чувстват жителите на община Стрелча защитени и обгрижени“, продължи кметът Павлов.
 
социален патронаж социален патронажsoc_patronaj3.jpg
 
 Новина от Община Стрелча
( http://strelcha.bg/news.php?extend.3500 )