Новина: За шести пореден път община Стрелча участва в международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо 2014”
(Категория: Актуално)
Публикувано от admin
понеделник 17 февруари 2014 - 17:16:06


Тридесет и първото изложение се проведе в Експо център – София. Община Стрелча бе представена на щанда на България, организиран от  Министерството на икономиката и енергетиката.folkl_grupa_rojdestvo.jpgСъвместно с Туристическо сдружение „Стрелча” с председател Иван Радев и чрез Туристическия център, общината представи и разпространи рекламните си материали и затвърди престижа си на курортен център с богат ресурс от минерална вода, забележително културно-историческо наследство и уникални природни дадености.
На изложението присъства Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев. Кметът Иван Евстатиев взе участие в годишната среща на Министерството на икономиката и енергетиката с представители на местната власт.
Интересът към щанда на Стрелча и регион Същинска Средна гора бе  голям. Представени бяха нови рекламни материали и специално изработен филм, представящ забележителностите и туристическата база на Стрелча.
Участието на Стрелча в анимационната програма на изложението тази година представи автентични стрелчански раздумки и хумористични песни, изпълнени от фолклорна група „Рождество” при НЧ „Просвещение – 1871”.Новина от Община Стрелча
( http://strelcha.bg/news.php?extend.399 )