· ОУП
НАПОМНЯНЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ НА ГРАЖДАНИ ПОД КАРАНТИНА КЪМ 04.04.2021 г.
петък 26 март 2021 - 17:19:24

Община Стрелча напомня, че право да гласуват с подвижна избирателна кутия в изборите за народни представители имат избиратели с постоянен, съответно настоящ адрес (в случаите, когато са подали заявление и са били вписани в избирателния списък по настоящ адрес), които към 4 април 2021 г. са поставени под задължителна карантина или задължителна изолация съгласно Закона за здравето.


Заявленията за вписване в списъка за гласуване с подвижна избирателна кутия се подава да кмета на общината, съответно до кметския наместник на кметството в периода от 24.03.2021 г. до 31.03.2021 г. по един от следните начини:

-    саморъчно подписано от избирателя и подадено от пълномощник с пълномощно в свободен текст, лично по пощата или по факс;
-    подписано и подадено от пълномощник с пълномощно в свободен текст, лично по пощата или по факс;
-    заявление, подадено на електронната поща на кмета на община Стрелча, съответно на кметските наместници на с. Дюлево, с. Смилец, с. Свобода и с. Блатница без да се изисква квалифициран електронен подпис.
Към заявлението за гласуване в подвижна СИК не се прилагат други документи, освен пълномощни, когато се подават чрез пълномощник.

Заявление за гласуване изтегли тук
 
 изглед за печат създай pdf с тази новина
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.