Новина: Община Стрелча се сдоби с нов универсален трактор
(Категория: Актуално)
Публикувано от admin
петък 23 април 2021 - 15:53:06


traktor2021.jpg
От днес 23 април 2021 г. Община Стрелча е собственик на  многофункционален трактор, марка LOVOL, модел  ТВ1M504С, четирицилиндров дизелов двигател и мощност  50 к.с., оборудван с нов челен товарач с механично паралелно окачване.Кабината е качена на гумени абсорбатори с ниско ниво на шум, тапицирана с отоплителна и климатична система.
Голямото предимство на новата машина е възможността за прикачване на разнообразен инвентар, което ще позволи използването й целогодишно за целия спектър от почистващи дейности.
Благодарение на функционалните си характеристики тракторът ще бъде използван за почистване на входно-изходните артерии на града и кметствата от пясъци и наноси, за извозване на шума, храстовидна растителност и други видове отпадъци.
След прикачване на косачка и метачна система новопридобитата машина ще бъде от изключителна полза на служителите на общинското предприятие при метене на улици и алеи, за поддържане на входно-изходните артерии от треви и растителност, а през зимата ще бъде включена в зимното почистване.
Очакваните ползи са по-високо качество при работата на БКС, спестяване на часове труд и облекчаване на служителите, заети с комуналните дейности.
Средствата са осигурени бюджета на Община Стрелча по предложение на кмета на общината инж. Георги Павлов и след решение на Общинския съвет.
 
traktor2021a.jpg
 
traktor2021b.jpg
 
traktor2021v.jpgНовина от Община Стрелча
( http://strelcha.bg/news.php?extend.2968 )