Новина: Съобщение от „Електроразпределение Юг“ ЕАД
(Категория: Актуално)
Публикувано от strelcha_adm
сряда 10 май 2023 - 09:23:50


Уважаеми клиенти,
С цел подобряване качеството на предлаганите от нас услуги и свеждане до минимум причините за поява на аварийни ситуации, се налага извършване на профилактични ремонтни дейности по електросъоръжения, които захранват Ваши обекти. Тези дейности ще предизвикат временно прекъсване на електрозахранването на обектите, фигуриращи в приложената таблица, съдържаща и информация за времето и продължителността на прекъсванията.
Тази информация има за цел да Ви подпомогне при планиране на Вашата дейност и минимизиране на риск от щети по Вашите уреди и машини.
Моля да имате предвид, че посочената продължителност е приблизителна и прекъсванията на електрозахранването могат и да са по-кратки от записаното.
Списък на обекти за планово прекъсване на електрозахранването на територията на „Електроразпределение Юг“ ЕАД :Адрес   ГР. СТРЕЛЧА
- УЛ. ХАН АСПАРУХ,
- УЛ. НИКОЛА ВАПЦАРОВ,
- УЛ. К.ПОП РУСИНОВ,
- УЛ. М.ЧЕШИРАНОВ,
- УЛ. ЯКО КАЦАРОВ №1-5; № 2-12,
- УЛ. БАБА ТОНКА,
- УЛ. ВЕЛКО ИВАНОВ,
- УЛ. Б.ИВАНОВ,
- БУЛ. БЪЛГАРИЯ №58 до №76.
Срок на изключването от 08:30  до  19:00
Дата на изключването16.5.2023
  При въпроси касаещи поддръжка на мрежата и липса на захранване, можете да се свържете с нас на сервизен телефон 0700 1 0007, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицатаНовина от Община Стрелча
( http://strelcha.bg/news.php?extend.3859 )